Vlad Botis - Fundatia Alex Tache

Particip la Maratonul Olteniei VIRTUAL ~ 2021 pentru o cauza draga mie

10 RON Donatii stranse
3.3334444481483% Complete
300 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut, eu sunt Vlad. Sunt sportiv incepator si student inginer. Particip la maratonul Olteniei virtual pentru fundatia Alex Tache. Sustine-ma printr-o donatie si vei fi numit sustinator al sportului, smecher si un om fain overall.

Fundația Alex Tache construiește în comuna Galicea, județul Vâlcea o casă de tip familial pentru 12 copii abandonați. Proiectul se suprapune cu strategia guvernamentală care își propune eliminarea centrelor de plasament mamut în care trăiesc până la 100 de copii și mutarea lor în aceste case cu până la 12 ocupanți, unde copiii beneficiază de educație și supraveghere ca într-o familie.

Inspirația pentru proiectul NEST a venit de la fondatorul Fundației – Alex Tache, cel care în urmă cu 14 ani, la vârsta de 20 de ani a fost diagnosticat cu cancer osos și a trecut prin multiple operații și tratamente chimioterapeutice în urma cărora i-a fost amputat un picior. Proiectul se diferențiază de celelalte case de tip familial prin faptul ca Alex își dorește să locuiască alături de copii.

Suma pe care Fundația o va strânge în urma Maratonului Olteniei va fi direcționată către construcția casei de tip familial, pentru una dintre lucrările necesare (Ex. dotări, finisaje interioare/exterioare – tencuieli, placări sau montarea instalațiilor termice, sanitare, electrice).

Cheers!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Alex Tache

Scopul fundației este creșterea, formarea și educarea copiilor orfani în stil familial.

CASA NEST (Noblețe Educație STabilitate)

Casa NEST se construiește în comuna Galicea din județul Vâlcea și reprezintă visul fondatorului de a contribui la sprijinirea activităților sociale dedicate copiilor abandonați. Este un proiect ambițios prin care ne dorim construirea unei case de tip familial pentru 12 copii abandonați , din spitalele și orfelinatele de stat. Fundația Alex Tache își dorește să le ofere acestor copii o îngrijire adecvată în sânul unei familii, educție, sprijin emoțional, consiliere pentru dezvoltarea deprinderilor de viață independentă, totul pentru o a asigura o dezvoltare armonioasă și pentru a păși în viață ca toții copii ce au familiile alături de ei.

Maratonul Olteniei ~ 2021

Anul acesta ne bucurăm să împărtășim vești bune: la finalul lunii august ne întoarcem învingători în parcul Zăvoi, la ediția cu numărul 9 a Maratonului Olteniei. Cu aceeași #energiepent

1 Donatii

20 Aug 2021