Claudia Gican - Fundatia Alex Tache

Ale(r)g să mă implic!

200 RON Donatii stranse
66.666666666667% Complete
300 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De câteva ori pe an îmi dedic alergările unor cauze caritabile și consider că e necesar pentru a conștientiza că implicarea fiecăruia contează. 

Cred în puterea exemplului și în cei care-și dedică timpul și cariera pentru a-i ajuta pe alții. Cei mai mulți nu facem asta, ne vedem de viețile noastre, dar putem rupe o fărâmă și contribui. Nu se știe niciodată cât de mult va cântări ce am dăruit. 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Alex Tache

Scopul fundației este creșterea, formarea și educarea copiilor orfani în stil familial.

CASA NEST (Noblețe Educație STabilitate)

Casa NEST se construiește în comuna Galicea din județul Vâlcea și reprezintă visul fondatorului de a contribui la sprijinirea activităților sociale dedicate copiilor abandonați. Este un proiect ambițios prin care ne dorim construirea unei case de tip familial pentru 12 copii abandonați , din spitalele și orfelinatele de stat. Fundația Alex Tache își dorește să le ofere acestor copii o îngrijire adecvată în sânul unei familii, educție, sprijin emoțional, consiliere pentru dezvoltarea deprinderilor de viață independentă, totul pentru o a asigura o dezvoltare armonioasă și pentru a păși în viață ca toții copii ce au familiile alături de ei.

Maratonul Olteniei ~ 2021

Anul acesta ne bucurăm să împărtășim vești bune: la finalul lunii august ne întoarcem învingători în parcul Zăvoi, la ediția cu numărul 9 a Maratonului Olteniei. Cu aceeași #energiepent

2 Donatii

Anonymous

100 RON
27 Aug 2021
Mulțumesc de pe acum cui mi se mai alătură!
25 Aug 2021