CASA NEST (Noblețe Educație Stabilitate)

Fundația Alex Tache construiește în comuna Galicea, jud. Vâlcea o casă de tip familial pentru 12 copii abandonați. Casa are 8 camere, sufragerie, sala de mese, bucatarie, spații tehnice și birouri. Proiectul se diferențiază de celelalte case de tip familial deoarece în locul angajaților, familia Tache va fi suportul de care copiii vor avea nevoie și își doresc sa îi facă pe copii să simtă că fac parte din familia lor.

Construcția casei a început pe 7 octombrie 2018, lucrările au fost sistate pe perioada iernii, iar din aprilie 2019 au fost reluate.

Estimarea inițială a costurilor a fost de 500 000 EURO, iar până acum s-au strâns aproximativ. 160 000 EURO.

Au fost încheiate parteneriate cu autoritățile locare în vederea populării obiectivului la finalizarea ce este estimată pentru sfârșitul anului 2020.

Pentru detalii despre stadiul lucrărilor urmăriți facebook.com/fundatiaalextache, iar pentru alte modalități de susținere vizitați www.fundatiaalextache.ro

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

0

Suma:

0 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: CASA NEST (Noblețe Educație Stabilitate)

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă, în schimb, o donație pentru una dintre cauzele cu care tu simți că rezonezi. 

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
Donatii

Pagini fundraising